Hovedseksjon

Etterstad-Podcast

Hovedbilde

En gruppa fra vg1 salg, service og reiseliv har i vår drevet podcast på skolen. De har invitert gjester i studio og forberedt gode spørsmål til de som har deltatt. Det startet med en prøvecast med rektor før første gjest, direktør i utdanningsetaten Marte Gerhardsen ble invitert.

POD3.jpg

Gjester i studie gav mersmak for guttene og neste gjest var tidligere varaordfører i Oslo, nå stortingsrepresentant Kamcy Gunaratnam. I denne episoden ble det snakket om oppvekst, hva som kreves for å klare seg i dagens samfunn og livet generelt. Sluttord fra Gunaratnam i denne episoden var "kjærlighet er ærlighet".

Kamcy.jpg

Neste gjest på lista var nåværende varaordfører i Oslo Abdullah Alsabeehg. Han fortalte om sin oppvekst på Holmlia og sin historie rundt det som skjedde etter Utøya som ivrig AUF medlem. 

Pod1.jpg

Det blir spennende å følge med hvem disse gutta får med seg som gjest neste gang. Ryktene sier at ordføreren har lyst til å komme på besøk og kanskje kommer kongen? Siste podcast for våren vil være gruppens tentamen i programmfag.

Etter hvert vil det bli mulig å høre podcasten her og på andre sosial medier.