Se filmer fra restaurant- og matfag:
Lang film alle:
https://player.vimeo.com/video/899463474?title=0&byline=0
Justin, tidligere elev:
https://player.vimeo.com/video/899466043?title=0&byline=0
Elever, Rim og Malisa:
https://player.vimeo.com/video/899465842?title=0&byline=0
Lærere:
https://player.vimeo.com/video/899465915?title=0&byline=0
Arbeidsgivere:
https://vimeo.com/899463418?share=copy
Forelder:
https://vimeo.com/899463287?share=copy
Hva vi kan tilby deg som elev?
Vi ønsker å legge til rette så du skal trives og få en mulighet for læring og god innsikt innen fagene.
I hverdagen på skolen legger vi til rette så du får trening i å mestre bransjens krav til gode, fremtidige medarbeidere.
Vi bruker varierte arbeidsformer som prosjektarbeid på tvers av fag, gruppearbeid, problembasert undervisning og forelesning/demonstrasjon. 10-15 timer i uka er satt av til praktisk trening på et av verkstedene, som i våre fag er kjøkken, bakeri, kjøttavdeling, restaurant og laboratorium.
Vi har dyktige og faglig oppdaterte lærere på alle trinn. Vi holder dessuten kontinuerlig i kontakt med bedrifter, opplæringskontorer og fagopplæringsetaten.
Du som velger restaurant- og matfag bør ha godt håndlag, være kreativ, være nøyaktig og renslig. Der du er i direkte kontakt med kunder, er det også viktig at du er serviceinnstilt. Kunnskaper om egne og andres kulturer og mattradisjoner og om næringsmidler, kosthold og helsefremmende livsstil er også viktig.