Sommertilbud fra skolehelsetjenesten

Solsikker

Etter et annerledes skoleår nærmer det seg sommerferie. Skoleåret er slutt, og skolene vil holde stengt fram til mandag 17. august. 

Mange rakk kanskje aldri å bli lei skolelivet, og savner sosial omgang med venner og klassekamerater. For noen har det vært et krevende halvår, for andre har det vært fint med hjemmeskole.

Noen savner norsktimene og andre savner friminuttet. Noen kjenner på ensomhet, frustrasjon, engstelse eller at bekymringene har økt.

Tilgjengelig hele sommeren

Skolehelsetjenesten er fortsatt tilgjengelig i sommer, og åpen for kontakt. Kjenner du på selv at du trenger noen å snakke med, eller har du et barn som du er bekymret for? Ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har helsesykepleier, fysioterapeut og kan bistå med psykolog ved behov i hele sommerferien.

Ta kontakt på tlf: 23 43 19 00 eller send en e-post til
postmottak.skolehelsetjenesten@bgo.oslo.kommune.no

 

Andre du kan ta kontakt med:

Helsestasjon for ungdom (HFU)

HFU er et gratis helsetilbud for ungdom fra hele byen. På HFU møter du kvinnelig og mannlig helsesykepleier og lege. Vi kan bistå med psykolog ved behov. Send en sms eller e-post for timebestilling.
Vi holder stengt i uke 29 og 30.
Tlf: 415 65 535
e-post: hfu@bgo.oslo.kommune.no

Ung Arena

Ung Arena er et lavterskeltilbud for barn og unge i hele byen. Her kan du få hjelp og informasjon rundt for eksempel psykisk helse og rus, og det er alltid noen å snakke med om det du har på hjertet.
Tlf: 904 15 388

Med vennlig hilsen
Helsesykepleier på Etterstad.
Gitte Iben Kruse