Koronasituasjonen ved Etterstad - oppdatert 20.04.21

Virus

Informasjon om gjenåpning av skolen finner du her.

Elever med behov for tilrettelegging avtaler med kontaktlærer og elevtjenesten om individuelle tilpassing.

Nav-veileder og minoritetsrådgivere på Etterstad og avdeling Ullevål

Vi er tilgjengelig for elever og lærere hver dag også under rødt strengt nivå. Nav-veileder Eirin eller minoritetsrådgiver Ingebjørg er til stede hver dag på avdeling Etterstad, Bano er på avdeling Ullevål to dager i uken. På grunn av smittevern er det fint om dere tar kontakt på tlf, sms, teams eller mail for å avtale tid og sted for samtaler. Vi er også tilgjengelig når vi ikke er på skolen. Hvis noen foretrekker det kan vi også snakke mens vi går tur. 😊

Eirin:               tlf. 40215866  mail: Eirin.Granlund@nav.no
Ingebjørg:       tlf. 95475815 mail:
ingebjorg.myhr@osloskolen.no
Bano :             tlf. 48959659 mail: shahrbano.awan@osloskolen.no

Skolen og helsemyndighetene jobber fortsatt for å sikre at alle andre elever vil ha en smittefri skolehverdag framover, og vi oppfordrer stadig dere foresatte til å bidra det dere kan for å overholde gode smittevernsregler.

Husk: hold avstand, vask hendene ofte og nøye og bruk munnbind på kollektivtransport fra og til skolen. Elevene må være hjemme når de er syke.

Er du i tvil om din ungdom skal holdes hjemme, se Folkehelseinstituttets hjemmesider eller kommunens sider. Vi oppfordrer alle som har spørsmål om smitte eller smittevern til å gå inn på kommunen eller bydelens informasjonssider eller ta kontakt med bydelens smittevernteam.

Hjelpetelefoner