Fagsafari på Etterstad

Maria Grande Aakermann

Fagsafari er et nytt profileringsarrangement, der 9 ulike opplæringskontorer på forhånd har invitert 10. trinnselever og andre interesserte. Fagsafari er et samspill mellom bedrifter, leverandører, opplæringskontorer, bransjeforeninger og skoler.

Etterstad videregående er den første skolen i Oslo som har gjennomført en fagsafari. Det blir nok ikke siste gang!

Ungdommene kom i puljer fra sine ungdomsskoler, og ble møtt av blide guider og omvisere som fulgte de nysgjerrige elevene rundt til alle stasjonene. Der fikk de foredrag, fagdemonstrasjoner og glimt inn i yrkesfagets mangfoldige muligheter. Det var fin flyt og god stemning under hele arrangementet.

Fagsafari på Etterstad vgs 23.januar 2020

Takk til alle som besøkte oss – og takk til alle som bidro. Ikke minst takk til elevene våre som guidet gruppene rundt på hele skolen.

Vi håper og tror besøket på fagsafarien har inspirert mange til å velge yrkesfag når de skal søke seg inn på videregående 1. mars.

Yrkesfagene har et hav av muligheter!